Jessicas fotvård

Fot<strong><em>vård</em></strong>

Dags att unna dig själv en avkopplande behandling? På fotvård hos Jessica i Göteborg kan du boka in en avkopplande behandling mitt i livet, mitt emellan hämtningar, lämningar, möten och vardagssysslor. Vi vill finnas där för att ge lite extra energi eller när du bara vill koppla av och skämma bort dig själv en stund. Vi utför medicinisk fotvård för dig med små som stora behov och bekymmer. Dagligen traskar våra fötter mängder av steg och utsätts för tuff belastning och därför är det viktigt att ge våra fötter lite extra kärlek i form av fotvård.

Olika<strong><em>behandlingar</em></strong>

Bor du i Göteborg med omnejd och vill ha experthjälp inom fotvård är Jessicas på Young Nails ett klokt val. Hos oss hittar du behandlingar inom medicinsk fotvård, spapedikyr, fotmassage samt både traditionell lackning och gellackmålning av dina tånaglar. Vid ditt första besök hos oss görs en fotanalys som ger oss bra underlag och stöd för fortsatt behandling. Själva behandlingen inleds sedan med ett härligt fotbad innan dina specifika fotproblem tas om hand. Samtliga behandlingar avslutas med en skön och mjukgörande insmörjning och ett samtal kring egenvård av dina fötter.

Medicinsk<strong><em>fotvård</em></strong>

 

Oavsett om du är i stort eller litet behov av fotvård så gör det gott för dina fötter att bli lite extra ompysslade emellanåt, precis som övriga kroppsdelar. Har du sedan innan besvär med förhårdnader, liktorn, hälsprickor eller nageltrång som ur en medicinsk aspekt behöver behandling är du i sakkunniga och erfarna händer hos oss för att få hjälp med det.

Diplomerad<strong><em>fotterapeut </em>

 

Med mångårig erfarenhet inom branschen och därmed stor kunskap är Jessica idag både en kvalificerad och omtalad fotvårdsterapeut i Göteborg. Utbildning och diplom inom medicinsk fotvård samt ett brinnande engagemang och intresse för att hjälpa andra har gett många nöjda och återkommande Göteborgsbor och kunder ”utifrån” genom åren.

Boka<strong><em>tid</em>

 

Vill du koppla av och samtidigt ta hand om dina fötter lite extra? Kombinera gärna olika behandlingar under ditt fotvårdsbesök. Boka in en tid för behandling måndag till fredag mellan 10–15 hos Jessica och avsluta med en härlig fotmassage och lackning av dina tånaglar.

fotvård göteborg

Följ oss Instagram

Om oss

Vårt mål är att ge dig som kund en professionell behandling och personlig service. Är du ute behandlingar och utbildningar av hög kvalitet har du kommit rätt, välkommen in till vår nagelsalong i Göteborg.

Utbildning

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. 

Webbshop

Här kan du handla varor när DU har tid, surfa runt och titta på sortimentet. För att få handla måste du vara Diplomerad Nagelteknolog.

Kontakta oss

YoungNails

Magasinsgatan 1

411 18 Göteborg

Telefon: 031- 132080

Copyright Young Nails 2018  |  GDPR |