Laser<strong><em>behandlingar</em></strong>

Epilia diodlaser + RF

Epilia Diodlaser med RF (radiofrekvens), en ordentlig och säker lasermaskin!

Med Epilia Diodlaser RF ökar möjligheten att behandla även ljust/grått hår tack vare kombination av RF och laserbehandlingar. Epilia behandlar alla hårtyper.

Med Epilia Diodlaser + RF ökar möjligheten att behandla även ljust/grått hår tack vare kombination av RF och laser. Med Epilia kan man framgångsrikt utföra permanent hårborttagning på alla hårtyper, och nästintill smärtfritt tack vare inbyggt kylsystem. Epilia +RF  hjälper även till med hudåtstramningar och reducering utav rynkor.

Epilia hårborttagningsmaskin är nog världens säkraste diodlaser, med nästan obefintlig risk för brännskador. Med Epilia kan man behandla stora områden väldigt snabbt, betydligt snabbare och säkrare än med en IPL.

Skillnaden

Det som gör Epilia unik är den arbetar med två olika energikällor, Laser och Radiofrekvens (RF) som skapar en synergieffekt. De två olika typerna av energikällor kompletterar och samverkar med varandra och är en mycket bra hårborttagningsmaskin.

Följ oss på Instagram

Om oss

Vårt mål är att ge dig som kund en professionell behandling och personlig service. Är du ute behandlingar och utbildningar av hög kvalitet har du kommit rätt, välkommen in till vår nagelsalong i Göteborg.

Utbildning

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. 

Webbshop

Här kan du handla varor när DU har tid, surfa runt och titta på sortimentet. För att få handla måste du vara Diplomerad Nagelteknolog.

Kontakta oss

YoungNails

Magasinsgatan 1

411 18 Göteborg

Telefon: 031- 132080

Copyright Young Nails 2018  |  GDPR |