Bäst på <strong><em>Naglar</em></strong> i Göteborg

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. I vår nagelkurs och lär dig allt så du går härifrån med 100% koll och alla frågor besvarade. Efter avslutad och godkänd nagelutbildning får du ett certifierat diplom. Dessutom har du som redan är nagelteknolog möjlighet att spetsa dina kunskaper eller komplettera med en nagelkurs i Permanent lackning.

Utbildning till <strong><em>diplomerad</em></strong> nagelteknolog

Utbildningens huvudsakliga mål är – att skapa förutsättningar för duktiga och professionella nagelskulptriser. Detta görs genom att erbjuda eleverna en både praktisk och teoretisk kunskap om den handen och nagelskulptrisens olika tekniker/metoder samt kunskap om när och varför dessa skall användas. En nagelkurs sprider sig 6 veckodagar med teori samt 8 veckor praktik på vår skola och salong. Du blir en professionell utbildad nagelteknolog genom att gå vår nagelutbildning i Göteborg.  Finns platser kvar!   

Nybörjarkurs <strong><em>Permanent lackning </em></strong> Privat när det passar dig

Vi erbjuder även en nagelkurs för nybörjare i permanent lackning hos vår salong i Göteborg. Allt för att kunna komplettera dina tjänster om du redan är nagelteknolog eller fotvårdare, hudterapeut, frisör eller fransförlängare. En heldag med teori, grundkurs samt designer med allt material samt lampa kostar 5500 kr exkl. moms. Vi sitter privat med dig och lär dig allt så du går härifrån med 100% koll och alla frågor besvarade. Efter avslutad nagelkurs i permanent lackning får du ett diplom. Vi går igenom bastekniker, sjukdomar, hygien, hur du blandar glitter, fade teknik, och ManiQ permanent lackning. Dessutom visar vi maskinfilsteknik samt ManiQ color designs. Privat nagelutbildning när det passar dig!

Vi bokar in dig <strong><em> på en nagelkurs </em></strong> när det passar dig

När är det? När det passar dig! Vi bokar in en tid när du kan. Young Nails erbjuder en professionell nagelutbildning i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. Välkommen att kontakta oss för eventuella frågor och funderingar om en eventuell nagelkurs. För mer info och anmälan till en nagelutbildning ring 031-13 20 80 eller mail till info@youngnails-se.com .

Följ oss på Instagram

Om oss

Vårt mål är att ge dig som kund en professionell behandling och personlig service. Är du ute behandlingar och utbildningar av hög kvalitet har du kommit rätt, välkommen in till vår nagelsalong i Göteborg.

Utbildning

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. 

Webbshop

Här kan du handla varor när DU har tid, surfa runt och titta på sortimentet. För att få handla måste du vara Diplomerad Nagelteknolog.

Kontakta oss

YoungNails

Magasinsgatan 1

411 18 Göteborg

Telefon: 031- 132080

Copyright Young Nails 2018  |  GDPR |