Vår <strong><em>Spray</em></strong>tanning

Vad är Spray Tanning? Vi använder oss av manuell VANI-T Spray Tanning. Det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol”-metod och avsedd för professionellt bruk. Manuell VANI-T Spray Tanning ger det absolut bästa resultatet. Med VANI-T Spray Tanning blir du inte gul eller orange, då vi har grönt pigment i våran Spray Tanning. Hur går behandlingen till? En utbildad Spray Tanning specialist använder sig utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätska. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 4-6 minuter för att applicera. Vanligtvis appliceras ett lager för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka ca 3-4 min.

Vad har man på sig? Det får du som kund bestämma, om du vill vara helt utan kläder eller ha på dig underkläder, bikini. Vad är fördelarna? Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun! Hur länge varar behandlingen? En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

Att tänka på <strong><em>före</em></strong> Spraytanning

 

  • Skrubba huden dagen innan
  • Rakning/vaxning senast 24h innan
  • Ingen Lotion, parfym eller deodorant samma dag som behandling

Att tänka på <strong><em>efter</em></strong> Spraytanning

 

  • Ta med mörka löst åtsittande kläder
  • Vänta minst 8h innan du duschar (Gäller ej Velocity eller Rolls Royce)
  • Ingen fysisk aktivitet under de första 8 timmarna efter behandling
  • Smörj in huden efter varje dusch

 

Följ oss på Instagram

Om oss

Vårt mål är att ge dig som kund en professionell behandling och personlig service. Är du ute behandlingar och utbildningar av hög kvalitet har du kommit rätt, välkommen in till vår nagelsalong i Göteborg.

Utbildning

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. 

Webbshop

Här kan du handla varor när DU har tid, surfa runt och titta på sortimentet. För att få handla måste du vara Diplomerad Nagelteknolog.

Kontakta oss

YoungNails

Magasinsgatan 1

411 18 Göteborg

Telefon: 031- 132080

Copyright Young Nails 2018  |  GDPR |