Kvalitativ <strong><em>nagelförlängning</em></strong> i Göteborg

Funderar du på en nagelförlängning och behandling till dina naglar? Hos Young Nails i Göteborg finns det nagelterapeuter med flerårig erfarenhet av att göra dina naglar precis så fina som du vill ha dem. Vi är först med det senaste trenderna inom design och roliga nyheter samtidigt som en ursnygg fransk permanent akrylnagel alltid har stor elegansfaktor hos oss. En nagelförlängning innebär att man gör den egna naturliga nageln längre än vad den egentligen är. Tillsammans kan vi komma fram till ett förslag på en nagelförlängning och behandling som passar dig och dina naglar.

Långa vackra naglar samma dag

Det kanske är så att du har bitit på naglarna länge och vill få längre naglar direkt med en nagelförlängning? Det här är en bra behandling för dig som snabbt vill gå från korta till långa vackra naglar direkt. Vi hjälper dig med en nagelförlängning så att du kan gå hem med långa och vackra naglar samma dag. Vi förlänger dina naglar enligt dina önskemål både när det gäller längd, form och färg. Det kan även vara så att du bara är ute efter en enkel manikyr för att få dina torra naturliga naglar snygga igen. Oavsett vad så är du välkommen att kontakta oss för en anpassad behandling till just dina naglar. För det handlar bara om dig!

Vår <em><strong>Prislista</strong></em>

Lackning ingår i alla behandlingar över 300:-

TIDER SKA AVBOKAS MINST 24 TIMMAR INNAN, ANNARS DEBITERAS 400:-

Följ oss på Instagram

Om oss

Vårt mål är att ge dig som kund en professionell behandling och personlig service. Är du ute behandlingar och utbildningar av hög kvalitet har du kommit rätt, välkommen in till vår nagelsalong i Göteborg.

Utbildning

Vill du gå en nagelutbildning för att kunna börja jobba som nagelteknolog? Young Nails erbjuder en professionell nagelkurs i akryl och gel för dig som vill börja jobba som nagelteknolog. 

Webbshop

Här kan du handla varor när DU har tid, surfa runt och titta på sortimentet. För att få handla måste du vara Diplomerad Nagelteknolog.

Kontakta oss

YoungNails

Magasinsgatan 1

411 18 Göteborg

Telefon: 031- 132080

Copyright Young Nails 2018  |  GDPR |